Evenementen

Mind yourself weekend 2019 - 14 tot 16 juni

Even tijd voor jezelf. Er tussenuit. Jezelf zijn. Niks moeten. Ontspannen. Lol maken.

 

Na het bijzonder geslaagde en succesvolle weekend in 2018 hebben we besloten in 2019 nogmaals een Mind Yourself Weekend te organiseren à la editie van 2018. Een weekend met uiteraard een sportief tintje, maar ook gezond eten, mindfulness en aandacht voor jezelf. Van vrijdagmiddag 14 juni tot zondagmiddag 16 juni.

 

Bedoeld voor vrouwen die …

 

even tijd en aandacht voor zichzelf willen.

meer rust willen van de drukte in hun hoofd.

wel van een sportieve uitdaging houden.

 

De drie kanjers, die mij tijdens het eerste weekend hebben bijgestaan, zijn gelukkig ook weer enthousiast en de agenda's naast elkaar gelegd en het is het weekend van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni 2019 geworden. Dan is de kans op mooi weer ten slotte best groot en ben je vaak al toe aan vakantie, maar duurt dat nog even.

 

Vanuit mijn achtergrond als bootcamp instructeur zou het permanente obstakel parcours in Biddinghuizen centraal staan. Je kunt daar makkelijk zelf de afstand en obstakels kiezen die je wil doen. 

Omdat Gasthuis Via Quidam in Vaassen zo'n prachtige en fijne locatie was, is deze als eerste weer geboekt voor 2019. 

Lekkere en gezonde voeding staat op het menu, maar ook verschillende mindfulness oefeningen en genieten van de prachtige omgeving van de Veluwe.

 

En de heerlijke massages van Cinda van CinBalans mogen we niet vergeten ...

 

Beschrijving

 • We beginnen ons weekend aan het einde van de vrijdagmiddag met een lekkere maaltijd, kennismakings-   bootcamp en voor de enthousiastelingen een cardio-bokstraining.
 • Zaterdag gaan we als groep het obstakelparcours van Flevonice in Biddinghuizen te lijf. Je hebt de keuze voor 3   of 6 km. Het gaat er niet om de snelste of beste te zijn, maar om individueel je grenzen te verleggen, dingen te   doen die je nooit van jezelf verwacht had en een prestatie te leveren, aangemoedigd en geholpen door de groep.   Sommige obstakels zul je echt met elkaar moeten overwinnen, waarbij lol gegarandeerd is.
 • Daarna zullen we met elkaar een lekkere en gezonde maaltijd in elkaar zetten.  ‘s Avonds is het tijd voor reflectie,  mindfulness en gezellig samen zijn.
 • Zondag besteden we nog wat meer tijd aan zelfreflectie en een mooie wandeling met picknick.
 • Gedurende het weekend zullen er verschillende momenten zijn waarop je kunt kiezen voor een heerlijke massage, lekkere (mindful) wandeling, tijd alleen of juist met anderen. 

De kosten van dit Mind Yourself weekend bedragen €290,-- per persoon. Er is plek voor maximaal 16 vrouwen.

 

Het weekend bestaat uit:

 • 2 overnachtingen (je slaapt op een 2-persoonskamer)
 • 2x diner
 • 2x ontbijt
 • 2x lunch
 • 1x massage (verzorgd door Cinda Keizer; zie CinBalans.nl)
 • entree Obstakel Parcours Flevonice
 • vervoer Vaassen/Biddinghuizen en v.v.

Gun jij jezelf een weekend helemaal voor JOU met:

 

-          Aandacht voor jezelf

-          Ontspanning

-          Sportiviteit

-          LOL

-          Genieten

-          Gezond eten

-          Natuur

  

Noteer het in je agenda en meld je snel aan … dit kan via onderstaand contactformulier, info@gewichtscoachmirandabakker.nl of  06-55713988.

  

Twijfel je nog? Dit is wat enkele van de deelneemsters van 2018 erover zeiden:

 

“Het heeft me inzichten gegeven.”

 

“Lieve Miranda, je hebt een top weekend geleverd en daar ben ik je dankbaar voor!”

 

“Zoals je inmiddels weet, heb ook ik het weekend als geweldig ervaren.”

 

“Ik heb zeker handvatten gekregen die ik de rest van mijn leven hopelijk zal gaan gebruiken.”

 

“Lieve Miranda, ook jij nogmaals bedankt voor de goede zorgen. Op mijn werk, familie en vrienden, iedereen vroeg naar mijn weekend. Tegen iedereen heb ik verteld dat het geweldig was. Ik zag er erg tegenop, vooral het sportieve gedeelte. Gelukkig viel het mee. De relaxte sfeer, lekkere eten, de goede zorgen en de fijne mensen maakten het tot een leuk weekend.”

 

“Het was een super weekend!!”

 

“Ik heb er enorm van genoten. Echt even tijd voor jezelf en niet de drukte van het gezin om me heen.”

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vier weken gezond

Iemand die je precies voorschrijft wat je moet doen ... daar leer je niks van.

 

Dat vind ik namelijk het probleem als je mensen exact voorschrijft wat ze van dag tot dag en van moment tot moment mogen eten. En toch merkte ik dat er wel een enorme behoefte is aan gezonde ideeën.

 

In mijn praktijk kom ik met name veel ‘kleine’ ontbijtjes tegen. En dan wil je wel meer ontbijten, maar hoe? En wat is nou wel of niet goed als tussendoortje? Door het grote aanbod, dat allemaal met grote letters roept hoe gezond het is, zien we vaak door de bomen het bos niet meer.

Vuistregel is ‘hoe natuurlijker, hoe beter’. Maar dat wil niet zeggen dat je nooit een mueslireep, eierkoek of ontbijtkoek meer mag eten. Het belangrijkste vind ik dat je je bewust wordt van de goede en slechte kenmerken van bepaalde voedingsmiddelen en zelf telkens opnieuw je keuze maakt.

 

Je hoeft namelijk niet 100% perfect verantwoord en puur te eten voor een gezond lichaam.

 

Om tegemoet te komen aan de vraag naar ideeën, heb ik een heleboel recepten opgezocht en verzameld, uit mijn eigen mega stapel kookboeken en uitgescheurde en geprinte recepten, en verdeeld in ontbijt, lunch, diner en tussendoortje.

Deze heb ik laten printen en inbinden en daarmee kun je naar hartenlust ruim vier weken kiezen en variëren. 

 

Hij kost een tientje (€ 12,50 inclusief verzendkosten binnen Nederland). 

Strong Viking Run

De afgelopen jaren hebben wij als groep een aantal obstacle runs overwonnen.

 

Als Bootcampclub ben ik officieel partner van Strong Viking Obstacle Run. Hierdoor kun je maar liefst € 5,-- korting krijgen op tickets voor alle Strong Viking edities.

 

Wil je meer informatie over de runs, inschrijven of Strong Viking in het algemeen? Kijk dan op www.strongviking.com. Met code: SVOR1217 kun je je inschrijven als deelnemer van onze Bootcampclub. 

 

Ook in 2019 zullen we weer deelnemen aan één of meerdere runs. Welke dat worden, volgt snel.

 

Wil je ook meedoen?

Laat het mij weten … info@gewichtscoachmirandabakker.nl

 

 

Harbour Run

In 2016 en 2017 hebben we ook meegedaan aan de Harbour Run in Rotterdam. Je legt dan een parcours af van 10 km door de Rotterdamse haven ... met obstakels van containers, hekken, reddingsboten, drijvers, buizen en wat al niet meer.

 

Ook voor 2018 staat deze run weer op de planning. Op zondag 7 oktober.

 

De inschrijving is inmiddels gesloten.