Ben jij geschikt voor Bootcamp?

 

Omdat de oorsprong van deze groepsles militair is, denken veel mensen dat je wordt afgemat door een schreeuwende trainer om alles uit je te persen. Dat ga ik dus niet doen.

Al zal ik je uiteraard wel motiveren het beste uit jezelf te halen. Het is uiteindelijk wel de bedoeling dat je lichamelijke vooruitgang boekt, maar FUN is een belangrijk onderdeel van de training.

 

Vaak bestaat een groep uit een verschillende samenstelling en zal het niveau daarop afgestemd zijn. Beginners zijn ook altijd van harte welkom. Mocht een oefening te moeilijk of te zwaar voor je zijn, dan krijg je wat lichtere opties. 

 

We trainen met ons eigen lichaamsgewicht, maar ook met verschillende materialen. Iedere eerste training van de maand boksen we. Lekker even afreageren met stoten en trappen.

 

Wanneer trainen we?

 

In verband met mijn verhuizing van Papendrecht naar Ospel zijn de trainingen gestopt. Of en wanneer ik weer bootcamp trainingen ga opstarten, weet ik nog niet. Eerst maar eens settelen in Ospel. Houd de website, Facebook of Instagram in de gaten voor informatie hierover.

 

De exacte lokatie voor de training en de verzamelplek krijg je door na aanmelding. Mochten er wijzigingen in de tijd of plaats zijn, dan meld ik dat via een WhatsApp.

 

Wat kost het?

 

Losse training: € 5,00